O nás
Po - Pi: 10.30 - 22.00
So - Ne: 11.00 - 22.00
Príďte sa najesť do jednej z
najlepších reštaurácií v Bratislave
LOKÁLNE SUROVINY
Dôraz kladieme na použitie najlepších lokálnych produktov z Číny, Japonska, Srí Lanky, Bali a Thajska.
VYLADENÉ RECEPTY
Stavba nášho menu trvala niekoľko mesiacov, aby sme Vám priniesli tú najlepšiu kombináciu receptov a chutí. Jedna návšteva Vám určite stačiť nebude.
PRÍJEMNÉ PROSTREDIE
Ram's leží v srdci Starého mesta v zrekonštruovanej budove. Minimalistický interiér, teplé drevo a čistá biela vytvára ideálne prostredie na to, aby ste si naše jedlo vychutnali od polievky až po dezert.
ŠPIČKOVÝ TÍM
O pohodu v reštaurácii sa postará usmiaty tím a tí najlepší šéfkuchári pracujúci pod dohľadom majiteľa Rama, takže budete odchádzať zaručene spokojní.
Šéfkuchár Ram
Vlastná reštaurácia bola Ramovým snom už od malička. Milovník gastronómie a dobrého jedla dlhé roky tvrdo pracoval, aby si splnil svoj sen a na Slovensko priniesol originálne chute domoviny.
Jeho prvé “gastro kroky” v Bratislave smerovali do Botela Marína a odtiaľ do svetoznámej siete reštaurácii Benihana, kde pôsobil ako kuchár. Dôležité skúsenosti získal v reštaurácii Fou Zoo. Pôsobil tam dlhých 7 rokov a vypracoval sa na pozíciu sous chéf. Ram tam pracoval za čias veľkého úspechu reštaurácie, v čase keď patrila niekoľko rokov za sebou medzi najlepšiu a najuznávanejšiu reštauráciu v rámci celého Slovenska.
Po Fou Zoo sa presunul do Foodstock-u, ktorý bol priamo zameraný na vegetariánske a vegan jedlá. Poslednou zastávkou bola pre Rama pozícia šéfkuchára v reštaurácii SushiTime.
V roku 2020 si na začiatku pandémie otvoril malé bistro a aj napriek nepriaznivej situácii mu kvalita pripravovaných jedál a podpora zákazníkov umožnili prežiť ťažké časy a po niekoľkých mesiacoch svoje dvere otvorila aj reštaurácia. Reštaurácia Ram’s ponúka hosťom zážitok z jedla, cocktailov, kvalitného vína, čerstvých a kvalitných surovín, s ktorými pracuje nielen kuchyňa ale aj bar.
Popri práci v reštauráciách svoj sen živil v stánku na rôznych festivaloch (Grape, Pohoda), kde varil ázijské jedlá, vylepšoval jednotlivé recepty a začal vytvárať prvé plány na otvorenie Bistra.
Po Fou Zoo sa presunul do Foodstock-u, ktorý bol priamo zameraný na vegetariánske a vegan jedlá. Poslednou zastávkou bola pre Rama pozícia šéfkuchára v reštaurácii SushiTime.
V roku 2020 si na začiatku pandémie otvoril malé bistro a aj napriek nepriaznivej situácii mu kvalita pripravovaných jedál a podpora zákazníkov umožnili prežiť ťažké časy a po niekoľkých mesiacoch svoje dvere otvorila aj reštaurácia. Reštaurácia Ram’s ponúka hosťom zážitok z jedla, cocktailov, kvalitného vína, čerstvých a kvalitných surovín, s ktorými pracuje nielen kuchyňa ale aj bar.
Popri práci v reštauráciách svoj sen živil v stánku na rôznych festivaloch (Grape, Pohoda), kde varil ázijské jedlá, vylepšoval jednotlivé recepty a začal vytvárať prvé plány na otvorenie Bistra.